ΜΠΟΥΚΛΑΣ Ι. ΑΕ JB Company

espaespaespa

banner

Παρουσίαση εταιρίας


Η εταιρία JB Company ιδρύθηκε το 1984, με έδρα την Θεσσαλονίκη στοχεύοντας σε μια σταθερή αναπτυξιακή πορεία, θέτοντας ως σκοπό πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Απο το 2006 η εταιρία μας στεγάζεται σε σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2500 τ.μ. στη συμμαχική οδό Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη, κομβικό σημείο το οποίο επιτρέπει την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η κύρια δραστηριότητά της είναι η χονδρική πώληση βιομηχανικών,σιδηρικών, υδραυλικών, ναυτιλιακών, χημικών προϊόντων τα οποία διατίθενται στην Ελληνική αγορά καθώς και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων. Η συνεργασία της εταιρίας με πολλές γνωστές επώνυμες επιχειρήσεις αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη συνέπειας και αξιοπιστίας.

Τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει και διανέμει η εταιρία πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή την ποιότητα και τον τέλειο σχεδιασμό.
Μερικά από αυτά είναι:
ROTHENBERGER, MAKITA, DOLMAR, ZRC, KNIPEX, SIGMA, OXYTURBO, NITTO KHOKI, ACESA, SOLA, LOXEAL κ.α., τα οποία προέρχονται από οίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από τρίτες χώρες καθώς και από Αμερική.

Προοπτική της εταιρίας μας είναι η αύξηση του μεριδίου αγοράς εντός της Ελλάδας καθώς και επέκτασης στα Βαλκάνια, πάντα με άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέροντας νέα προϊόντα για την πλήρη κάλυψη των αναγκών τους.